Mix Megapol lokala morgonshow i Göteborg läggs ned

Av | 8 april 2024

Mix Megapols morgonshow över Göteborg läggs ned idag. Det meddelar Bauer media. Bauer media har sänt en lokal morgonshow över Göteborgsområdet sedan Mix Megapol ersatte Radio City i Göteborg år 2008.

I början av mars meddelade Viaplay att de rekryterat två profiler från morgonshowen i Göteborg till Star FM och nu har Bauer Media beslutat att de kvarvarande medlemmarna från morgonshowen i Göteborg numera ska höras i Mix Megapols nationella morgonshow tillsammans med Gry Forsell.

Mix Megapols lokala inslag över Göteborg fortsätter framöver genom ett lokalt middagspass istället.

4 svar på ”Mix Megapol lokala morgonshow i Göteborg läggs ned

 1. AvatarMichael Karlsson

  Är detta verkligen helt sant? Morrongänget har försvunnit, men Tommy Svensons lokala sändningar kl 10-14 hördes åtminstone idag. Och på Mix Megapol Göteborgs/Morrongängets instagram- och facebook-sidor har kanalen tidigare idag kommenterat att Tommy ska vara kvar.

  Svara
  1. AvatarMichael Karlsson

   Nu ser jag att de fått stänga kommentarsfälten, eftersom lyssnarna blivit minst sagt upprörda (läs fly förbannade). Men innan dess svarade de på någon kommentar att Tommy och lokala inslag skulle få vara kvar.

   Svara
 2. AvatarMichael Karlsson

  Hej!
  Idag har jag för första gången sedan i måndags kunnat lyssna på radio dagtid och kan lättad konstatera att Mix Megapol Göteborg lever kvar, om än i bantad version. Det är två olika sändningar på de båda DAB-tillstånden i Göteborg mellan kl 10-14. Tommy Svensson sänder på Mix Megapol Göteborg och Madeleine Kihlman och Erik Wedberg sänder på riks-editionen. Dessutom sänder Mix Göteborg trafikinfo insprängt i vissa låtar under morgon och eftermiddag.

  Svara
  1. AvatarThomas Nilsson Inläggsförfattare

   Hej Michael,
   Du har helt rätt, stort tack för påpekandet! Jag har reviderat artikeln (som alltså ursprungligen påstod att Mix Megapols lokala edition över Göteborg lagts ned helt och hållet).

   Mvh,
   Thomas Nilsson

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *