RIX FM tillbaka i Södertälje

Av | 2 april 2013

rix-fm-nationell-svart-textDen oberoende koncessionsägaren Telge Radio AB sänder sedan 1 april ut RIX FM på sin koncession Södertälje 103,9. Telge Radio har sänt Mix Megapol på koncessionen sedan 2010, men efter att SBS Radios avtal med NRJ trädde ikraft vid årsskiftet har även NRJ:s koncession Södertälje 100,8 sänt Mix Megapol. Det förefaller nu som om Telge Radio AB har dragit konsekvenserna av detta faktum och i stället tecknat avtal med MTG Radio om leverans av formatet RIX FM istället. Därmed är RIX FM åter representerat i Södertälje, fyra månader efter att man förlorade koncessionsområdet till SBS Radio.

Uppdatering: Telge Radio har inte enbart tecknat distributionsavtal med MTG Radio, man har istället sålt hela koncessionen till MTG fr o m 1 april 2013.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *