Favorit läggs ner

Av | 13 augusti 2010

2010-08-11 Det oberoende formatet Favorit som sänder på koncessionen Södertälje 103,9 läggs ner den 1 september och ersätts med Mix Megapol. De oberoende ägarna till koncessionen, Telge Radio AB, har skrivit nytt leverantörsavtal med SBS Radio, som kommer att leverera Mix Megapol till koncessionen istället. Koncessionen delades ursprungligen ut genom en skönhetstävling där den intressent som lovade mest lokala sändningar vann. I och med att den nya radio- och tv-lagen började gälla den 1 augusti i år har samtliga krav på lokala sändningar försvunnit och därför har ägarna valt att ersätta de lokala sändningarna som producerats av DB Media med det centralproducerade Mix Megapol.

I och med bytet kommer även koncessionen Stockholm 104,3:s slavsändare i Södertälje på frekvensen 92,0 MHz föras över till koncessionen Stockholm 106,7 och därmed återutsända Rockklassiker i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *