Rockklassiker till Göteborg och Skåne

av | 23 juli 2018

Bauers format Rockklassiker kommer även i framtiden kunna höras i Skåne, liksom i Göteborg. Det uppger Bauer Media i ett pressmeddelande. Bauer Media har tecknat ett samarbetsavtal med Mad Men Media, som driver närradioformatet Retro FM i Skåne och som vann tre regionala radiotillstånd i Stockholm, Västra Götaland och Skåne. Framöver kommer Rockklassiker kunna höras på Mad Mens radiotillstånd i Västra Götaland, samt på de närradiofrekvenser i Skåne som idag sänder Retro FM. Retro FM kommer i sin tur att flytta sina sändningar till Mad Mens radiotillstånd i Skåne. Vad som kommer att sändas på Mad Mens tillstånd i Stockholm är inte klart än, men genom samarbetsavtalet kommer Bauer Media förfoga över sex av tio radiotillstånd i Stockholm.